Merel Luistert

merel_psychodynamische therapiePsychodynamische therapie

In deze individuele therapiesessie wordt aandacht besteed aan jouw (hulp)vraag.
Heb je een klacht of probleem, zit je al een tijdje niet meer zo lekker in je vel of heb je soms even wat steun of een luisterend oor nodig? Vanuit Psychodynamische methodieken wordt tijdens therapiesessies hier aan gewerkt. En dat betekent niet alleen praten over maar ook letterlijk praktisch aan de slag gaan met..
We kijken naar wat zich onderhuids of onbewust afspeelt wat maakt dat je je niet prettig voelt. Door inzicht te krijgen en je bewust te worden van bepaalde processen, is er deze keer wél verandering mogelijk die ook blijvend is!

Dit alles gebeurt vanuit een holistisch perspectief omdat je méér bent dan alleen je hoofd.
Als Psychodynamisch therapeut werk ik vanuit verschillende invalshoeken. De keuze hangt af van datgene wat er op dat moment nodig is. Cognitieve gedragstherapie maar ook lichaamswerk of de benadering vanuit de mens als onderdeel van een systeem kunnen ingezet worden.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak zodat je een goede beslissing kunt nemen.

“Eigenlijk dacht ik dat ik op dit moment geen therapie nodig had, maar toch is er heel wat losgekomen en zijn er puzzelstukjes op zijn plaats gevallen.
Dat heeft er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit en rustiger ben.”

“Ik ben me bewust geworden welke strategieën ik gebruik die me tot nu toe hebben geholpen.
Dit inzicht en het inzien dat ik ze niet altijd meer nodig heb, geeft me de mogelijkheid tot het hebben van een keuze en autonomie.”

“In de sessies, zowel in gesprekken als tijdens de methodieken heb ik dingen gevoeld die ik voorheen niet zo ervoer. Er is me veel bewust geworden. Daarbij had ik 100% vertrouwen en dat vind ik heel erg belangrijk als ik me zo openstel voor iemand.”